Hvad andre siger

Kære Melissa,

En tur i Vrangeskov med dig har været en fantastisk dejlig oplevelse. 

Jeg følte mig uendelig tryg - nærmest som et barn med en stærk voksen ved min side.

Dit nærvær og din milde måde at spørge og tie på, var så fint og betydningsfuldt for min oplevelse. Og en liggende guidet meditation ovenpå visne bøgeblade og spirende anemoner til lyden af vandet i Haraldsted Sø, var virkelig givende.

Jeg kom hjem med ny styrke og tryghed. Og glæder mig til min næste tur i Vrangeskov - de nye minder med dig har for altid skabt en større forbindelse mellem mig og skovens magi. 


Kærlig hilsen og go vind til dig og alle de mennesker som vil nyde dit nærvær i fremtiden. 

Kirsten, 60 år, Pædagog

 

I dag var sådan en dag, hvor jeg havde 117 undskyldninger for ikke at tage i skoven og prøve Naturterapi.

Men jeg valgte heldigvis at overhøre dem, og det var en super god oplevelse. Ikke bare kom jeg ned i gear og fik sluppet stressen, men jeg fik også under kyndig vejledning og omsorg fra den smukke og kærlige natur samt Melissa Gerrard, bearbejdet nogen tankemønstre og ting som har ligget og blokeret for energien, - eller man kunne fristes til at sige, at jeg via forældet tanke mønstre har forurenet mit sind.


Lidt som når man får guffet for meget sukker, og bliver pakket ind i en osteklokke, det er så forunderligt at blive sat fri igen, med en større kontakt til det pulserende liv og lysende energier.

Og det at gå i naturen og blive til et med den, er blot forunderligt, der er SÅ meget kærlighed at hente derude, hvis bare vi inviterer den ind i vores liv, og jeg er dybt ærbødig over dens velvilje til at hjælpe samt indsigt.

Om nogen af jer andre skulle få lyst til at smelte sammen med naturen, blive renset og ladet op (ok jeg er lidt træt nu, men med en rar følelse i kroppen) så funder lige over om Naturterapi er noget for jer.


Det har i hvert fald mine varmeste anbefalinger, som noget godt til dig selv. <3


Ayo, 46 år, Social og Sundhedsassistent

 

Melissas naturterapi er fantastisk. Med blød og kyndig guidning ledes hun ind i naturens væren, samtidig med at hun arbejder med egne temaer, der dukker op undervejs. Forløbet i skoven var for mit vedkommende en blanding af meditativ tilstand, refleksion og skabende billeder i og af naturen, som gav stor indsigt, og ro i sind og krop.Har nydt terapien utrolig meget, fået nye perspektiver og oplevelser, og har lært at være i naturen på en ny måde. Derudover var Melissas kærlige omsorg og gode spørgsmål en virkelig god støtte for min igangværende proces.Vil virkelig anbefale alle at prøve Naturterapi med Melissa. Der sker uventede skønne oplevelser.

Betty, 51 år, Lærer og Billedkunstner