©2018 by Naturterapi v/ Melissa. Proudly created with Wix.com

Om mig

Uddannelser

BSc (Hons) Psykologi, Diplom Teater, RAB Biomediciner, Registreret Naturterapeut - læs mere om uddannelsen her.

Baggrund

Jeg er Skotte, født i 1974, og har boet i Danmark siden 2002. Jeg bor i en økolandsby ved Ringsted, og jeg har en datter fra 2009. Vi elsker at bo her i denne dejlige samfund med økologi, spiritualitet, sjov, kreativitet og fællesgrøntsager.

Arbejde

Social rådgivning med børn og familier i Skotland 1995 – 2002

Pædagogmedhjælper 2005 – 2013

Blæksprut helse webshop (Q Living og Earthing) 2013 –

Assistent og projekt koordinator (GROW af Nye Rødder) 2017 -

Færdigheder

Jeg har deltaget i spirituel og personlig udvikling hele mit voksen liv, og jeg har haft en del lærer. Jeg er søgende og åbentsindet og på samme tid meget jordbundet.

De største indflydelser jeg vil nævne her - der både er lærer, terapiformer, kurser/ceremonier og lære – som jeg har haft eller stadig undersøger:

Buddhisme

Vipassana meditation

Familie Opstillinger (af Bert Hellinger)

ShantiMayi

Svedehytter

Trømmerejser

Amerikansk indiansk lære, bl.a. Lakota

Et Kursus I Mirakler

Jeg er gået meget dybt ind i Et Kursus I Mirakler og bruger dens redskaber hver eneste dag, flere gange om dagen. Den lære har været den mest omfattende og fuldkommen af de talrige metafysik/systemer jeg har studeret.

Jeg blev færdig uddannet som Registreret Naturterapeut i 2018 – det betyder at jeg lige er begyndt som Naturterapeut! Det er utrolig spændende, og jeg synes at de sessioner jeg har guidet indtil nu, har været fantastisk givende. Glæden ved at må være med til at støtte en anden i sin selvforståelse, sin sårbarhed eller healing, er en ære!

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now